despre noi

 
Marci distribuite de Genoxy
Genoxy SRL este o companie cu capital 100% romanesc, fondata in anul 2008, specializata in distributia si comercializarea unei game diversificate de produse reprezentative pe piata din Romania.

Tinta oricarei societati este de a atinge rezultatele propuse iar noi,  Genoxy SRL, ne-am propus a dezvolta parteneriate durabile prin furnizarea serviciilor de calitate.

Dispunand de dinamis, ambitie si integritate necesara pentru a fi eficienti in promovarea si distributia produselor, reusim sa crestem cota de piata si sa ramanem competitivi.

Interpretăm rezultatele obţinute cu scopul de a imbunătăţi activitatea managerilor, supervisorilor si angajaţilor, asociată cu o creştere şi dezvoltare efectivă si eficientă.

Pentru noi, Genoxy SRL, parerea colaboratorilor conteaza deoarece dezvoltarea noastra si calitatea serviciilor noastre este in stransa legatura cu asteptarile si nevoile furnizorilor, clientilor, potentialilor colaboratori, angajatilor nostril si tuturor celor interesati de tot ce inseamna “Genoxy”.